Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΣΤΡΟΥ
Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα των Πολιτιστικών και Αθλητικών Φορέων Μαΐστρου το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΗ»


Πολύς κόσμος, φίλοι των φορέων και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια χοροεσπερίδα των συλλόγων και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. Μέσα στη θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν όπως κάθε χρόνο βραβεύσεις βετεράνων αθλητών και παραγόντων, εθελοντών αιμοδοτών και μαθητών για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.


 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ιερέας του οικισμού μας Πάτερ Ιωάννης Καζάκος , ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Βαγγέλης Λαμπάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Γερακόπουλος και Γιώργος Ουζουνίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης κ. Σάββας Δευτεραίος, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μαΐστρου κ. Δινδίνης Νικόλαος, εκπρόσωποι από τους συλλόγους Λαμιωτών, Απαλού, και της ΠΑΕ Νίψας.


 Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου  και όλα τα μέλη των διοικήσεων των φορέων, ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του στην ετήσια χοροεσπερίδα.


Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση

Τα Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου