Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

ΠΑΜΕ ΦΛΟΙΣΒΟ; ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ

ΠΑΜΕ ΦΛΟΙΣΒΟ!
Η «+άΝΤηση στον ΦλΟίΣβΟ» έρχεται…21-22-23-24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Κάτω από το Φάρο της Αλεξανδρούπολης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ
Έχεις ή συμμετέχεις σε ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ/ΜΠΑΝΤΑ και θέλεις εσύ και η παρέα σου να ανεβείτε live στο καυτό stage του Φλοίσβου και να παρουσιάσετε το πρόγραμμά σας με κορυφαία ηχοσυστήματα για τέλεια απόδοση της δουλειάς σας;
Είσαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ (ζωγραφική, κεραμική, κόσμημα, αγιογραφία, ξυλογλυπτική κ.α.) και θέλεις να εκθέσεις τις δημιουργίες και τα έργα σου στους χιλιάδες επισκέπτες του Φλοίσβου; Μπορείς επίσης, να οργανώσεις αντίστοιχο εργαστήρι τέχνης.
ΦΟΡΕΙΣ και ΣΥΛΛΟΓΟΙ (πολιτιστικοί & αθλητικοί), θέλετε να προβάλλετε τις δράσεις σας, καθώς και να συμμετέχετε στην εστίαση των επισκεπτών;
Όλοι εσείς δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο 6945849355 έως και τις 17 Ιουλίου. Έτσι απλά. Γίνε και εσύ κομμάτι του πιο ζωντανού πολιτιστικού γεγονότος του καλοκαιριού.

Για 2η χρονιά στην κυριολεξία δίπλα στη θάλασσα κάτω από το φάρο της Αλεξανδρούπολης. Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα. Με ανανεωμένο δυνατό πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις, ρίχνουμε φως στο σκοτάδι της παραλίας της πόλης έστω και για 4 βραδιές. Με κεντρικό σύνθημα «Η θάλασσα για όλους. Από τους πολίτες για τους πολίτες».
Σε πείσμα των καιρών, ο Πολιτισμός ζει.
Μια πολυδιάστατη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Μουσικά συγκροτήματα και ερμηνευτές, καλλιτέχνες και δημιουργοί, σύλλογοι-μέλη και οι εθελοντικές ομάδες της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. γίνονται ένα και σας καλούν σε τέσσερις βραδιές πλημμυρισμένες με ζωντανή Μουσική, Χορό, Γεύσεις, Δημιουργία, αλλά και Φιλοσοφικές Αναζητήσεις και μακροβούτια μετά τα μεσάνυχτα.
Μείνετε συντονισμένοι. Σύντομα το λεπτομερές πρόγραμμα.
Διοργάνωση: Ε.ΠΟ.Φ.Ε.-"Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου"
Συνδιοργάνωση:
Ο.Λ.Α.-Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης
Περιφέρεια Αν. Μακ. & Θράκης-Περιφερειακή Ενότητα Έβρου
(αναμένεται η στήριξη και άλλων φορέων εντός των ημερών)
Φιλικά,
Δημήτρης Κελεμίδης
Αντιπρόεδρος Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου