Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Έκθεση Τούρκων ζωγράφων στην Αλεξανδρούπολη

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Είκοσι Τούρκοι ζωγράφοι συμμετέχουν με τα έργα τους στην έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Η Συνάντηση", που πραγματοποιείται στην Αίθουσα Σύνη (www.syni.gr), στην Παλαγία Αλεξανδρούπολης.

Συμμετέχουν οι ζωγράφοι:

Αχμέτ Ντολουνάϊ, Αχμέτ Ντουρού, Αλί Τζαντούρκ, Αλί Καρατάϊ Μπαϊράμ Σοκούλγκετς, Μπουράκ Μποϊράζ, Εμέλ Όρς, Ενγκίν Τσιφτσή, Χουσεϊν Ρουστέμογλου, Ιρμάκ Σαχίν, Μεχμέτ Ιλχάν, Μεσούτ Αρσλάν, Μουράτ Νταγιτμάτς, Νεμπαχάτ Κάρυαντι, Νουρντάν Κότς, Νουργκϊούλ Γκϊούν Γκιουνέϊ, Σαφά Σαχίν, Σεντάτ Άκντογαν, Σεχέρ Γιλμάζ, Ουγιούρ Κότσλου.

Η έκθεση οργανώνεται από την Gallery Pinelo της Κωνσταντινούπολης που από το 1996 προβάλλει και στηρίζει σύγχρονους Έλληνες και Τούρκους δημιουργούς – ζωγράφους, γλύπτες, φωτογράφους – με εκθέσεις που πραγματοποιεί σε Τουρκία και Ελλάδα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου το απόγευμα και το πρόγραμμα περιλάμβανε μουσική εκδήλωση με τους Κώστα Βενετικίδη - τσέλο, Μάγια Βενετικίδου - βιολί και Μαρίζα Κακαβελάκη - πιάνο.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11 Ιανουαρίου 2014 και θα είναι ανοικτή κάθε απόγευμα εκτός Τετάρτης (ώρες 19:00 – 22:00).

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ



Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου