Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου 'Αποκαΐδια και βατόμουρο γλυκό' στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης.


e6c8b4af32275db5.jpg
 
Το Βιβλιοπωλείο "Ελευθερουδάκης" - Φωτεινή Σκαρλακίδου και ο Εκδοτικός Οργανισμός  "Λιβάνη" σας προσκαλούν τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 19:30μ.μ στην παρουσίαση του βιβλίου, της συγγραφέως Φωτεινή Ναούμ, με τίτλο "Αποκαΐδια και βατόμουρο γλυκό" στο χώρο του βιβλιοπωλείου (Αδριανουπόλεως 4Α).

Η Φωτεινή Ναούμ γεννήθηκε τον Απρίλη του 1978 στην Κομοτηνή, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ανακάλυψε το γράψιμο σε νεαρή ηλικία, όταν ακόμα ανακάτευε τους μαρκαδόρους και τα μολύβια στην τσάντα της. Αργότερα, ψάχνοντας πάνω σε λέξεις τον εαυτό της, έγραψε τα πρώτα της ποιήματα.

Η σχέση της με τη γραφή υπήρξε πάντα καθοριστική γι’ αυτή: είναι ο τρόπος της να αντιμετωπίζει τη ζωή πιο αισιόδοξα.

Έχει γράψει επίσης τα βιβλία Ο Διαχειριστής και Το Κορίτσι με τα Κόκκινα Παπούτσια.


Λίγα λόγια για το βιβλίο


Ένας χορός από έρωτες, πάθη, λάθη, ενοχές και μυστικά εμπλέκονται σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι, άλλοτε ανυψώνοντας κι άλλοτε πάλι ποδοπατώντας τους ήρωες.

Μέσα του ο καθένας ξεχωριστά σέρνει το παρελθόν του, κουβαλά τα παιδικά, εφηβικά του βιώματα, και προσπαθούν άλλοτε όλοι μαζί σαν ενωμένη γροθιά κι άλλοτε ο καθείς μόνος, τσακισμένος κι απογοητευμένος να φτάσουν στην πληρότητα που επιζητούν μέσα από την αποδοχή και τον έρωτα.

Βλέπουν τα όνειρά τους να πλησιάζουν και ν' απομακρύνονται. Δεν το βάζουν κάτω, συνεχίζουν ν' αποζητούν την προσωπική τους χίμαιρα, μέχρι εντέλει, χαμένοι ή κερδισμένοι, να τους δώσει η ζωή αυτό που για εκείνους είχε προαποφασίσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου