Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η Κριτική Επιτροπή του 15ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας

LOGO 15o Οριστικοποιήθηκε η Κριτική Επιτροπή του 15ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας
- Έως τις 4 Ιουλίου η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής -
Ανανεωμένη και εννεαμελής θα είναι φέτος η Κριτική Επιτροπή του 15ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνεται από τις 24 έως 31 Αυγούστου 2014 στη Νέα Ορεστιάδα Έβρου. Με εννέα αξιόλογους, έμπειρους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, διασφαλίζεται για μία ακόμη χρονιά η σοβαρή και έγκυρη αξιολόγηση των Ερασιτεχνικών Θιάσων που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του διαγωνιστικού μέρους, με απόλυτο σεβασμό στην κατάθεση ψυχής των Ερασιτεχνών όλης της χώρας.
Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας γιορτάζει φέτος τα 15 χρόνια του και ο διοργανωτής Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ τα 25 χρόνια ζωής. Αυτήν την επετειακή χρονιά, η μεγαλύτερη Γιορτή Ερασιτεχνικού Θεάτρου της χώρας λαμβάνει ακόμη πιο εορταστική διάσταση, με δράσεις και εκπλήξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του Φεστιβάλ.
Η Κριτική Επιτροπή (αλφαβητικά)
Γιάννης Βογιατζής (ηθοποιός), Αντώνης Θεοδωρακόπουλος (ηθοποιός), Εύα Καμινάρη (ηθοποιός), Ντίνα Κώνστα (ηθοποιός), Γιάννης Μαργαρώνης (χορογράφος), Νεφέλη Ορφανού (ηθοποιός), Θανάσης Παπαγεωργίου (σκηνοθέτης, ηθοποιός), Μίρκα Παπακωνσταντίνου (ηθοποιός), Σπύρος Φωκάς (ηθοποιός).
kritiki epitropi-parousiastis_2014

Παρουσιαστής του Φεστιβάλ θα είναι και φέτος ο Αλέξης Κωστάλας.
Υπενθυμίζεται ότι το Φεστιβάλ είναι διαγωνιστικό και απευθύνεται σε ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα από όλη την Ελλάδα (θεατρικές ομάδες ενηλίκων από δήμους, συλλόγους, πανεπιστήμια και κάθε πολιτιστικό φορέα της χώρας), για όλα τα είδη θεάτρου εκτός αρχαίου δράματος και παιδικού θεάτρου. Για την τελική φάση του διαγωνιστικού μέρους επιλέγονται έξι θεατρικά σχήματα από όλη την Ελλάδα και έξι αναπληρωματικά.
Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να αποσταλούν μέχρι και τις 4 Ιουλίου είναι:
- Αίτηση Συμμετοχής (όπου να αναγράφεται η επωνυμία του Θεατρικού Σχήματος, ο τίτλος του έργου, ο συγγραφέας, όνομα υπευθύνου και τηλέφωνα επικοινωνίας)
- Ιστορικό Θεατρικού Σχήματος
- Έγγραφη Άδεια του συγγραφέα, του μεταφραστή ή της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα
- Φωτογραφίες (και σε ψηφιακή μορφή), Πρόγραμμα, Αφίσα, της συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης
- DVD της παράστασης
Η αποστολή μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικά (ΕΛ.ΤΑ.: “ΔΙΟΝΥΣΟΣ”, τ.θ. 34, τ.κ. 68200, Νέα Ορεστιάδα, Courier: Θέατρο “ΔΙΟΝΥΣΟΣ”, Ορέστου 76, τ.κ .68200) είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση mail@dionysos-net.gr (με κοινοποίηση: patounik@gmail.com).
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2552028280 και 6932324944 (Άκης Τσονίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου