Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Αγιασμός την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:30 στο Κρασοχώρι στην έδρα του συλλόγου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Φανουρίου.

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Οινόης Ορεστιάδας «Το Κρασοχώρι», ξεκινά ακόμη μία χρονιά πλούσια σε δράσεις σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο σύλλογός μας, καταγράφει, αξιοποιεί και προβάλλει την τοπική μας παράδοση μέσω των τμημάτων του, προσπαθώντας να μεταφέρει τη γνώση που προκύπτει, σε όλους όσους επιθυμούν να την αποκτήσουν μέσα από αυτά τα τμήματα που διατηρεί...

Παράλληλα, γίνεται φορέας της συνολικής παράδοσης της Ελλάδας αρχικά μέσω των ίδιων τμημάτων και στη συνέχεια μέσω των επαφών που διατηρεί με δασκάλους και φορείς άλλων περιοχών της χώρας και αναπτύσσονται δημιουργικά με τα σεμινάρια και τις κατά περιπτώσει επιτόπιες επισκέψεις.

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου, τα μέλη των τμημάτων και όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μαζί μας αυτή την χρονιά, στον αγιασμό που θα τελεστεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:30 στην έδρα του συλλόγου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Φανουρίου.

Θα ακολουθήσει μετά τον αγιασμό, η παρουσίαση των πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων που σχεδιάσαμε για τη χρονιά που ξεκινά, η παρουσίαση των νέων τμημάτων που δημιουργούνται, ποιοι οι στόχοι κάθε τμήματος και ποιοι οι συντονιστές δάσκαλοι τους, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μια γενική πρώτη πρόβα για το καλωσόρισμα.

Με αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, με ήθος και σεβασμό στην παράδοση και στους ανθρώπους της, αλλά με κυριότερη κινητήρια δύναμη την φιλοσοφία της όμορφης παρέας ξεκινούμε και θέλουμε να είστε κι εσείς εκεί.

Λ.Π.Σ. Άνω Οινόης Ορεστιάδας «Το Κρασοχώρι»
Τέρμα Κωνσταντινουπόλεως, 68200 Νέα Ορεστιάδα
τηλ: 6983189493
www.krasochori.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου