Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ Σάββατο, 8 Νοεμβρίου

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΩΝ & ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ (ΠΗΓΕΣ ΑΓΓΙΤΗ) - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ
1η μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ:
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 07:00 ΤΟ ΠΡΩΙ , ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΟ FRESH CO ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΓΓΙΤΗ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΤΑΜΙΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΜΗΚΟΣ 21 ΧΛΜ) ΣΤΗ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΤΟΥ Ν.ΔΡΑΜΑΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ, ΑΦΙΞΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ , ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ!!!!
 
2η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ:
ΞΥΠΝΑΜΕ, ΤΡΩΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ , ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ Ν.ΣΕΡΡΩΝ. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

70€ / ΑΤΟΜΟ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΤΟΥΡΣ, ΜΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 31/10  2552023124

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου