Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Για τέταρτη χρονιά Αποκριάτικη Παρέλαση στην Αλεξανδρούπολη.

556aeada2b067e20.jpgΤο Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον αποκριάτικη εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη. Φέτος μάλιστα έχει προγραμματιστεί και  ένα μεγάλο πάρτυ με το πέρας της παρέλασης στο Πάρκο Ανεξαρτησίας με τον ΠΑΣΧΑΛΗ και την ορχήστρα του.

Στο πλαίσιο αυτό πρόσκληση απευθύνει ο ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού ,
Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας, Αγοράς και Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Στέλιος Βραχιόλογλου,  σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Αθλητικούς Συλλόγους, Εθελοντικές Ομάδες, Κοινωνικές δομές, Φοιτητές κ.α. για συμμετοχή στην αποκριάτικη παρέλαση.

Ο κ. Βραχιόλογλου στη σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

"Τα τελευταία 4 χρόνια γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια να αποκτήσει και η Αλεξανδρούπολη την δική της αποκριάτικη παρέλαση . Η συμμετοχή σας είναι αυτή η οποία κατάφερε να καθιερώσει την όμορφη αυτή γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Καλέστε τα διοικητικά σας συμβούλια , αποφασίστε αν θα συμμετέχετε και παρακαλώ ενημερώστε μας στο 6942022640 . Θα ακολουθήσει μια συνάντηση στην οποία θα αναλύσουμε όλες τις λεπτομέρειες της παρέλασης."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου