Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Χρυσό βραβείο για το μέλος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. Μουσείο Τέχνης Μεταξιού Σουφλίου

Στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών βραβεύτηκαν «Οι βέλτιστες πρακτικές στον τουρισμό» απ' όλη την Ελλάδα.

Με χαρά μας γνωστοποιήθηκε ότι βραβεύτηκε το Μουσείο Τέχνης Μεταξιού του Γεωργίου Τσιακίρη, στο Σουφλί, λαμβάνοντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία "Πολιτιστικός Τουρισμός".

Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε από το Leader+ 2000-2006, της Δημοσυνεταιριστικής Έβρος Α.Ε. και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μας κάνει λοιπόν υπερήφανους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας προσδοκώντας ότι και άλλα έργα που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο και την Δημοσυνεταιριστική ή που θα χρηματοδοτηθούν στο μέλλον θα έχουν την ίδια επιτυχία. Συγχαρητήρια στον Γιώργο Τσιακίρη και στην οικογένεια του και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.



Στα Tourism Awards αναδεικνύονται όλοι οι επιμέρους τομείς του ταξιδιού, της φιλοξενίας και της αναψυχής (Travel, Hospitality & Leisure). Τα Tourism Awards 2015 διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου