Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΩΤΙΩΤΕΣ


Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης», καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του, σε μια ανεπανάληπτη 4ήμερη ψυχαγωγική εκδρομή στους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών – Κοζάνη, Σιάτιστα, Γρεβενά, Σαμαρίνα, Τσοτύλι, Δαμασκηνιά! 
1η Μέρα-Παρασκευή 24.5.2013
Αναχώρηση στις 7 το πρωί. Στάση για καφέ στην Μουσθένη στο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ. Συνεχίζουμε για τη Βέροια και στη συνέχεια στάση για προσκύνημα και φαγητό στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ! Αναχώρηση για ΚΟΖΑΝΗ! Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


2η Μέρα-Σάββατο 25.5.2013
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση, για επίσκεψη στη ΣΙΑΤΙΣΤΑ και το ΤΣΟΤΥΛΙ, όπου βρίσκεται το ιστορικό Γυμνάσιο-Οικοτροφείο από την εποχή της Τουρκοκρατίας! Εδώ γίνεται και το γνωστό Καρί παζάρ, που συγκεντρώνει τους κατοίκους της γύρω περιοχής. Συνεχίζουμε για το χωριό ΔΑΜΑΣΚΗΝΙΑ, όπου θα έχουμε προγραμματισμένη συνάντηση με τους «πατριώτες» μας! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διασκέδαση & διανυκτέρευση.
3η Μέρα-Κυριακή 26.5.2013
Πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφτούμε την ΜΗΛΙΑ με το Παλαιοντολογικό μουσείο! Στη συνέχεια θα κάνουμε στάση για καφέ στα ΓΡΕΒΕΝΑ, την πόλη των Μανιταριών! Το γεφύρι της Πορτίτσας βρίσκεται στο νομό Γρεβενών και απέχει από την ομώνυμη πρωτεύουσα 45 χιλιόμετρα. Είναι το δημοφιλέστερο και ομορφότερο γεφύρι του νομού, καθώς με το υπέροχο τοπίο που δημιουργεί το βαθύ φαράγγι με το καλά συντηρημένο γεφύρι και η ευκολία της πρόσβασης σ’ αυτό, δημιουργούν ένα μνημείο απαράμιλλης και ασύγκριτης ομορφιάς! Μετά, μέσα από την όμορφη διαδρομή από την κοιλάδα του Βενέτικου ποταμού θα πάμε στη λεβεντογέννα ΣΑΜΑΡΙΝΑ, όπου θα έχουμε στάση για φαγητό! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4η Μέρα-Δευτέρα 27.5.2013
Μετά το πρωινό μας γεύμα θα ξεκινήσουμε για το γραφικό ΝΥΜΦΑΙΟ με τα πέτρινα παραδοσιακά αρχοντικά και γραφικά λιθόστρωτα καλντερίμια! Ξεχωρίζουν η Νίκειος Σχολή που είναι το παλιό σχολείο του χωριού και σήμερα λειτουργεί ως συνεδριακό κέντρο και τα αρχοντικά των Μπουτάρη, Μίσσιου και Μέρτζου! Αναχώρηση για τη λίμνη Άγρα. Εδώ θα γευματίσουμε σε ταβέρνα με μουσική και χορό! Επιστροφή με στάση καθ’ οδόν.  Άφιξη στην πόλη μας.
Τιμή: 140€ κατ’ άτομο σε δίκλινο (175€ σε μονόκλινο). Περιλαμβάνονται: η μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο, οι 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρόγευμα στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο «ΑΛΙΑΚΜΩΝ» 3* στην Κοζάνη, αρχηγό-συνοδό του γραφείου, ασφάλεια ατομικής και αστικής ευθύνης, οι περιηγήσεις και οι εκδρομές του προγράμματος (εκτός από τις τυχόν εισόδους σε μουσεία), ο ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνονται: έξτρα φαγητά/ποτά και ότι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη και γενική γραμματέα του συλλόγου μας, κα Χρυσούλα Θεοχαρίδου στο τηλ 6976589693. Καλή Διασκέδαση!!
Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κελεμίδης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου