Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Από 23 έως 27 Ιουλίου η 20η Συνάντηση Νέων «Άρδας 2014»

20 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τότε που οι νέοι της Ελλάδας και των Βαλκανίων πρωτοσυναντήθηκαν στις Καστανιές του Έβρου, στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, δίπλα στις όχθες του ποταμού Άρδα, για να δημιουργήσουν, να γιορτάσουν, να αθληθούν, να διασκεδάσουν, να αγαπηθούν και να επικοινωνήσουν.

Φέτος, από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου 2014, για πέντε μέρες, η καρδιά των νέων κάθε ηλικίας θα χτυπήσει και πάλι στους ρυθμούς της ζωής, της ελπίδας, της χαράς, της ξεγνοιασιάς και του κεφιού.

Στόχος της διοργάνωσης από το 1995 ήταν και παραμένει να αναδειχθεί ο πολιτισμός γέφυρα που ενώνει πέρα από σύνορα, προκαταλήψεις και διαφορές.

Στην 20η Συνάντηση Νέων «Άρδας 2014», μια σειρά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής (και όχι μόνο…) θα καλύψουν τα μουσικά γούστα και του πιο απαιτητικού ακροατή-θεατή.

Μαζί μας θα είναι:

Χάρις Αλεξίου
Blues Wire
Deep Purple Tribute (Σύλλογος Μουσικών και Φίλων Μουσικής «Δημητρός Αραμπατζής»)
Gadjo Dilo
Γιάννης Γιοκαρίνης
Νίκος Ζιώγαλας
Πάνος Κατσιμίχας
Κίτρινα Ποδήλατα
Dilek Koc
Lava
Locomondo
Γιώργος Μαργαρίτης
Λάκης Παπαδόπουλος
Stavento
Τάνια Τσανακλίδου
The BitterSweet
Μιχάλης Χατζηγιάννης


Το πρόγραμμα της Κεντρικής Σκηνής θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα των καλλιτεχνών.

20η Συνάντηση Νέων «Άρδας 2014»: μια απόπειρα για τη χαρά, τη διασκέδαση, τη γνώση, την ίδια τη ζωή. Ο «Άρδας της καρδιάς μας»…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου