Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

6o ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 3 έως 6 Ιουλίου 2014 στο Διδυμότειχο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις του 6ου Πανθρακικού Ανταμώματος που θα πραγματοποιηθούν στο Διδυμότειχο στις 3,4,5 και 6 Ιουλίου 2014.
Η συμμετοχή σας θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα καθώς σκοπός του ανταμώματος είναι η ένωση των απανταχού Θρακιωτών. Με βασική αρχή την αγάπη για τη Θράκη μας, όλοι μαζί ας αναδείξουμε την ομορφιά, τον πλούτο και το μεγαλείο της που παραμένουν ανεξίτηλα στο πέρασμα των χρόνων.
Καλή μας αντάμωση!

Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή του
6ου Πανθρακικού Ανταμώματος.


Τ Ο Υ  Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
Αγαπημέν’ φίλ’ μας,

Ιπιδί δεν μπορούμι να σας καλέσουμι ούλους μι του ούζου κι τα λουκουμούδια όπους έφκιαναν έναν κιρό στ΄ς χαρές, σας στέλνουμι τούτου ιδώ του χαρτί μι τα καλέσματα κι χαλέβουμι που τι σας  να έρθ’τι να καρσλαντιστούμι στ’ Αντάμωμα του Πανθρακικό του έκτου που θα έν’ στου Διμότκου στ’ς τρείς, στ’ς τέσσιρις, στ’ς πέντι κι στ΄ς έξ’ τ’ αλων’ τή, φέτου.
Σας καρτιρούμι να έρθ’τι ούλ’, Θρακιώτις απ’ όπ’ παντού, κι άντα μαζωχτούμι ούλ’ μαζί έτσι θα φαντάξ’ η Θράκη μας η τρανή. Κοίταξτι να βάλ’τι τσούκνες, φστάνια κι γκαλέτσια γιρά, όχ’ λοΐν ντου λοΐν, μα θκά μας, θρακιώτκα, γιατί θα γκουντουρντίσουμι να ρίχνουμαστι στου χουρό.
Άιντι σας καρτιρούμι κι καλό μας καρσλάντσμα!

Μι πουλύ τίμησ’,
Μείς που φκιάνουμι του
καρσλάντσμα.
  Στην κρίση απαντάμε με
ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ που την απαρτίζουν σύλλογοι που έλκουν την καταγωγή τους από την ενιαία Θράκη (Ανατολική, Βόρεια και Δυτική) προσπαθεί να είναι ο συνδετικός  κρίκος ανάμεσα στο χτες και το αύριο με γέφυρα το σήμερα.
Επιδιώκει να παραμένει φορέας πνευματικής δημιουργίας, αυτής που ξέρει να συμφιλιώνει, να εμπνέεται και να οραματίζεται από την αρχέγονη μνήμη και τη λάμψη της λαϊκής παράδοσης με τον προβληματισμό της σύγχρονης κοινωνίας.  
Στην Ανατολική πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Νομό Έβρου, η Π.Ο.Θ.Σ. σε συνεργασία με το σύλλογο μέλος της «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ» με έδρα το γραφικό Διδυμότειχο που είναι κτισμένο στη συμβολή του Ερυθροποτάμου με τον Έβρο ποταμό  σχεδίασαν, προγραμμάτισαν  και θα υλοποιήσουν το 6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ.
Στην περιοχή των μουσικών χρωμάτων, Στέργιους πεισμάνιψει ,στο τοκμάκι Μεταξάδες, σ αυτό τα αλώνι το φαρδύ, και των χoρών, του ζωναράδικου, του αντικριστού του μαντηλάτου και άλλων πολλών, με την ποικιλομορφία των πλούσιων παραδοσιακών φορεσιών, Μεταξάδων, Διδυμοτείχου, Καρωτής κλπ και αναπτύσσοντας το τρίπτυχο «ΜΟΥΣΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ-ΦΟΡΕΣΙΑ» και όχι μόνον σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε για να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα τις ρίζες μας, την ιστορία μας, τη γλώσσα μας το λαϊκό μας πολιτισμό.
Μέσα από το 6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ θα παρουσιάσουμε τη μακραίωνη πολιτιστική ιστορία της Θράκης μας δίνοντας με την αθρόα συμμετοχή μας τη μάχη για τις πολιτισμικές της αξίες, για τα ήθη και έθιμα της και θα διατρανώσουμε ότι η Λαογραφία της δεν είναι απλά ένας μύθος, αλλά ότι είναι λόγος και ερμηνεία που συνεχίζει και θα συνεχίσει να συνδέει τη μια εποχή με την άλλη.
Αγαπητά μας μέλη, φίλοι της Θράκης και του Θρακικού Ελληνισμού σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 6ο Π.Π.Α. στις 3,4,5 και 6 Ιουλίου 2014 στο ιστορικό και γραφικό Διδυμότειχο.
                Η μεγάλη συμμετοχή μας, θα είναι το όπλο και η δύναμη μας να συνεχίσουμε να απαντάμε στον Κωστή Παλαμά
ότι δεν φτάνουν
Τα δύο μάτια μας
Τα δυο χέρια μας και η καρδιά μας
Για να γευτούμε αυτόν τον τόπο

Για την Π.Ο.Θ.Σ.
Ελευθέριος Θ. Χατζόπουλος
Πρόεδρος

Το Διδυμότειχο του 6ου Πανθρακικού Ανταμώματος

Το Διδυμότειχο.  Πόλη « φορτωμένη» με φορτίο βαρύ και ανεκτίμητο. Γεμάτη μνήμες και θύμισες, απλώνεται γύρω από το βυζαντινό της κάστρο  με την ιστορία της  να κυλάει αβίαστα ανάμεσα στους δρόμους και τα σοκάκια της όπως  τα νερά των ποταμών που αντικρίζει. Πορεύεται στο χρόνο κουβαλώντας όλα τα σημάδια του πολυτάραχου παρελθόντος της κι είναι  γεμάτη ιστορίες ένδοξες, αρχαίες και βυζαντινές αλλά και πιο πρόσφατες. Χωνευτήρι λαών και πολιτισμών, πήρε με τα χρόνια τα καλύτερα και μας τα παραδίδει ως προικιό ακριβό. Ζει με τη παράδοση της και γεμίζει χρώματα  και μουσικές, αρχέγονες, αυθεντικές,  δίνει  ρυθμό κι ανοίγει την αγκαλιά της  σα κυρά φιλόξενη και σας περιμένει. 
Με το καλό να ανταμώσουμε.

Για τον Ε. Λ. Σ. «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ»
Απόστολος Πολυσάκης
Πρόεδρος


ΟΔΗΓΙΕΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Το 6ο Πανθρακικό Αντάμωμα που θα γίνει στο Διδυμότειχο θα έχει διάρκεια 4 ημερών, Πέμπτη 3 Ιουλίου  έως Κυριακή 6 Ιουλίου 2014. Διευκρινίζεται ότι οι κύριες δράσεις του Πανθρακικού Ανταμώματος  θα λάβουν χώρα στις 5 και 6 Ιουλίου 2014. οι δράσεις στις 3 και 4 Ιουλίου 2014 αποτελούν πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής και η συμμετοχή σε αυτές είναι προαιρετική.

2. Οι Σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει  υποχρεωτικά να συμπληρώσουν, με σαφή και ευδιάκριτο τρόπο, και να υπογράψουν το συνημμένο δελτίο συμμετοχής.

3. Ο αριθμός των συμμετεχόντων (σε χορευτές και συνοδούς) ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

4. Όσοι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν θα πρέπει να συμβουλευτούν τη συνημμένη κατάσταση των καταλυμάτων, με τα οποία επικοινώνησε η οργανωτική επιτροπή και πέτυχε ειδικές τιμές.

5. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής βαρύνουν τους συμμετέχοντες. 

6. Στα γεύματα του Σαββάτου 5/7/2014 και της Κυριακής 6/7/2014, συμμετέχουν όσοι επιθυμούν ( χορευτές και συνοδοί) με το ποσό των 5€ κατ’ άτομο για το ένα γεύμα ή με το ποσό των 10€ για τα δύο γεύματα, τα οποία θα πρέπει να προκαταβάλουν στην οργανωτική επιτροπή καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στο παρακάτω  λογαριασμό αναγράφοντας επιπλέον την επωνυμία του φορέα:

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: GR7201103360000033629613853     ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ                 Ε.Λ.Σ«ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ»                                                                                                                                                  ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ: ΔΑΓΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ( Ταμίας)                                                               ΤΗΛΕΦΩΝO:6937 630484            
e-mail: didymateichi@yahoo.gr    

7. Το δελτίο συμμετοχής υποχρεωτικά θα πρέπει να συνοδεύεται από  αντίγραφο του καταθετηρίου που θα αναφέρει τον αριθμό των συμμετεχόντων και τον αριθμό των γευμάτων, προκειμένου  τα μέλη της αποστολής να συμπεριληφθούν στα γεύματα.

8. Οι Σύλλογοι που θα συμμετέχουν μόνο με εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβουλίων τους, γιατί δε διαθέτουν χορευτικό συγκρότημα, θα πρέπει επίσης να συμπληρώσουν το δελτίο συμμετοχής αναφέροντας τον ακριβή αριθμό των ατόμων που θα παραβρεθούν. Σε περίπτωση που επιθυμούν να συμμετέχουν στα γεύματα ακολουθούν ότι ορίζουν οι  οδηγίες Νο 6 και Νο 7.

9. Η Οργανωτική επιτροπή θα ενημερώσει λεπτομερώς (e-mail ή τηλεφωνικά)  τους συμμετέχοντες συλλόγους σχετικά με:

α) τον αριθμό συμμετοχής ο οποίος θα πρέπει να είναι σε ευδιάκριτο σημείο στο λεωφορείο που θα μεταφέρει την αποστολή. Ο αριθμός συμμετοχής θα είναι μοναδικός
για κάθε φορέα και θα τον συνοδεύει   καθ’ όλη την διάρκεια του  6ου Πανθρακικού Ανταμώματος.
β) το όνομα και το τηλέφωνο του υπεύθυνου συνοδού τους.

10. Τα συμπληρωμένα δελτία συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικώς μέχρι την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στη παρακάτω διεύθυνση:  
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ»
Μανδαλίδου 184                                                                                                           
Τ.Κ. 68300 ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ   

11. Σε περίπτωση που κάποιος από τους φορείς αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά την κράτηση καταλύματος παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την Οργανωτική επιτροπή στο τηλέφωνο 6972 663128
12. Οι συμμετέχοντες φορείς  παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το λάβαρο τους.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1.  Ελευθέριος Χατζόπουλος-Πρόεδρος Π.Ο.Θ.Σ.                                                                                     23210666026  FAX 23210523203  κιν.69455809306945580930 e-mail poths1991@yahoo.gr                            
2. Απόστολος Πολυσάκης-Πρόεδρος Ε.Λ.Σ «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ»                                  
ΤΗΛ/FAX 25530 26726 κιν.69726631286972663128  e-mail didymateichi@yahoo.gr.


Προς
Την Οργανωτική Επιτροπή
του 6ου Πανθρακικού Ανταμώματος
ΔιδυμότειχοΔ ΕΛ Τ Ι Ο  Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ


ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: ………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: ………………………………………………………………………………………………………

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: ………………………………………………………………………………………………………..

ΥΠΕΥΘ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ………………………………………………………………………………………………………

ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: ……………………………………………………………………………………………

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ……………………………………………………………………………………………….

FAX: …………………………………………………………………………………………………………………………………….

E- MAIL: ………………………………………………………………………………………………………………………………

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ………………………………………………………………………………………………….

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 03/07


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/07
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/07ΚΥΡΙΑΚΗ 06/07ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
ΑΡΙΘΜΟΣ
ΧΟΡΕΥΤΩΝ


ΑΡΙΘΜΟΣ
ΣΥΝΟΔΩΝΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/07ΚΥΡΙΑΚΗ 06/07

                                                                                               


ΣΦΡΑΓΙΔΑ – ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ……………………………………………………………………………………………………..* Συνημμένο Τραπεζικό καταθετήριο
 
 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΞΕΝΩΝΕΣ- ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ

·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, τηλ. 25530  20458 & 69407896116940789611                                                                                                                                                    Δίκλ. 58 €   Τρίκλ. 63 € με πρωινό.                                                                                   Διαθεσιμότητα  35 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΕΣΙΣ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, τηλ. 25530 22050                                                         Δίκλ. 44€   Τρίκλ. 55 € με πρωινό.                                                                                   Διαθεσιμότητα  20 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΡΜΗΣ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, τηλ. 25530 20250-4                                                            FAX 25530 23666   e-mail: hotel_ermis@yahoo.gr  www.hotel-ermis.gr                                                                                                                      Δίκλ. 55€   Τρίκλ. 65 € με πρωινό.                                                                                                    Διαθεσιμότητα  60 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΩΤΙΝΙ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, τηλ. 25530 23400                                                    FAX 25530 22251  e- mail: info@hotelplotini.gr  www.hotelplotini.gr                                                                 Τρίκλ. 60 € με πρωινό.                                                                                                          Διαθεσιμότητα  60 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ( 20χλμ από το Διδυμότειχο),                              τηλ. 25520 27000-3 FAX 25520 29632  e-mail: aldermen@otenet.gr                                                                                     Δίκλ. 60€   Τρίκλ. 70 € με πρωινό.                                                                                Διαθεσιμότητα  26 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΙΕΝΝΗ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ( 20χλμ από το Διδυμότειχο)                                τηλ. 25520 22578,   22190,  22602,  22631  FAX 25520 22258                                                 e-mail: hotelvienni@gmail.com  www.hotel-vienni.gr,                                                                      20€/ άτομο με πρωινό.                                                                                                           Διαθεσιμότητα  30 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΣΤΙΑ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ( 20χλμ από το Διδυμότειχο)                                             τηλ. 25520 81198  Τρίκλ. 55 € με πρωινό.                                                             Διαθεσιμότητα  30 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΑ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ( 20χλμ από το Διδυμότειχο)                                   τηλ./ FAX 25520 21110-2. e-mail: info@hotelelectra.gr                                                     www. hotelelectra.gr    Δίκλ. 55€   Τρίκλ. 60 € με πρωινό.                                                                                Διαθεσιμότητα 70 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕΛΗΝΗ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ( 20χλμ από το Διδυμότειχο)                           τηλ.25520 22636    Δίκλ. 45€   Τρίκλ. 55 € με πρωινό.                                                                  Διαθεσιμότητα 20 κλίνες.
·         ΕΝΟΙΚ. ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΕΦΕΛΗ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ( 20χλμ από το Διδυμότειχο)                               τηλ. 25520 25970 & 69447333226944733322   Δίκλ. 30€  ΧΩΡΙΣ πρωινό.                                Διαθεσιμότητα 12 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ,ΣΟΥΦΛΙ(28 χλμ από το Διδυμότειχο)                            τηλ.25540 22400 e-mail: info@hotelkoukouli.gr                                                                      Δίκλ. 45€  Τρίκλ. 55 € με πρωινό.                                                                                Διαθεσιμότητα 15 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΦΕΥΣ ,ΣΟΥΦΛΙ(28 χλμ από το Διδυμότειχο)                                              τηλ. 25540 22922. Δίκλ. 40€   Τρίκλ. 45 € με πρωινό.                                          Διαθεσιμότητα 50 κλίνες.
·         ΞΕΝΩΝΑΣ ΘΡΑΣΑ, ΣΟΥΦΛΙ(28 χλμ από το Διδυμότειχο)                                                          τηλ & FAX 25540 20080  e-mail: thrassa@otenet.gr, thrassa@gmail.com, www.thrassa.gr,    17€/ άτομο με πρωινό.                                                                                  Διαθεσιμότητα 48 κλίνες.


·         ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΥΡΩΘΗΡΑΜΑ, ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ(52 χλμ από το Διδυμότειχο)                              τηλ 25560 61202  & 69788908616978890861  www.eurothirama.gr.                                                                                               Τρίκλ. 50€  Τετράκλ 65€ με πρωινό.                                                                Διαθεσιμότητα 41 κλίνες.
·         ΞΕΝΩΝΑΣ ΔΑΔΙΑΣΕΛΟ, ΔΑΔΙΑ(41 χλμ από το Διδυμότειχο)                                                      τηλ. 25540 32333, FAX 25540 32345   e-mail: info@dadiaselo.gr, www.dadiaselo.gr Δίκλ. 70€  Τρίκλ. 80€  Τετράκλ € 90  με πρωινό.                                                    Διαθεσιμότητα 18 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LA STRADA, ΤΥΧΕΡΟ(50 χλμ από το Διδυμότειχο)                                         τηλ & FAX 25540 42268  e-mail: info@hotellastrada.gr                              www.hotellastrada.gr   Τετράκλ € 40  με πρωινό.                                                                                                 Διαθεσιμότητα 16 κλίνες.
·         ΕΝΟΙΚ. ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΑΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜ,  ΤΥΧΕΡΟ (50 χλμ από το Διδυμότειχο)                      τηλ. 25540 43141 & 69324478126932447812                                                                                                  Τετράκλ € 40  με πρωινό.                                                                                               Διαθεσιμότητα 20 κλίνες.
·         ΞΕΝΩΝΑΣ HOLIDAY VILLAGE, ΛΕΥΚΙΜΗ(48 χλμ από το Διδυμότειχο)                              τηλ. 25540 33371  FAX 25540 33372,  e-mail: info@ap-dasos.gr                              www.ap-dasos.gr  Τετράκλ. 90€  με πρωινό.                                                                                                            Διαθεσιμότητα 16 κλίνες.
·         ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, ΜΙΚΡ. ΔΕΡΕΙΟ(41 χλμ από το Διδυμότειχο)                                 τηλ 25540 31300  Τρίκλ. 60€ με πρωινό.                                                                         
Διαθεσιμότητα 15 κλίνες.
       
·         ΕΝΟΙΚ. ΔΩΜΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Ε. ΚΑΒΥΛΗ(27 χλμ από το Διδυμότειχο)                        τηλ 25520 93378  Δίκλ. 30€ με πρωινό                                                                      Διαθεσιμότητα 12 κλίνες.       
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΡΦΕΑΣ,  ΔΙΚΑΙΑ(58 χλμ από το Διδυμότειχο)                                            τηλ. 69467905066946790506   Τρίκλ. 45€ με πρωινό.                                                                         Διαθεσιμότητα 15 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΡΕΜΒΗ , ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ (27 χλμ από το Διδυμότειχο)                                     τηλ. 25530201002553020100  Τρίκλ. 40€ με πρωινό                                                                                             Διαθεσιμότητα 18 κλίνες.
·         ΞΕΝΩΝΑΣ ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ , ΛΑΒΑΡΑ(14 χλμ από το Διδυμότειχο)                                          τηλ 25530318242553031824 & 69375775806937577580                                                                                                   Δίκλ. 35€  Τρίκλ. 40€  Τετράκλ 45€  ΧΩΡΙΣ πρωινό.                                                           Διαθεσιμότητα 15 κλίνες.
·         ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΟΓΚΑ., ΤΥΧΕΡΟ(50 χλμ από το Διδυμότειχο)                                                   τηλ. 25540 42242 & 69476871236947687123                                                                                                      15 €/ άτομο με πρωινό.                                                                                                           Διαθεσιμότητα  33 κλίνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου