Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Παρουσίαση του νέου φωτογραφικού λευκώματος του Μιχάλη Μπολιάκη

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου φωτογραφικού λευκώματος του Μιχάλη Μπολιάκη, με τίτλο «Στην Πόλη», το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 στις 20:00 στο «Μικρό Καφέ» (Πεζόδρομος Ταχυδρομείου) στην Αλεξανδρούπολη.

Την παρουσίαση θα κάνουν, η Νίνα Κασιανού, επιμελήτρια φωτογραφίας και ο Κώστας Ορδόλης, φωτογράφος - επίτιμα μέλη του Συλλόγου...

Παράλληλα στον χώρο του Μικρό Καφέ μέχρι τις 30 Απριλίου, θα λειτουργήσει έκθεση με φωτογραφίες του λευκώματος, τις ώρες 20:00 με 23:00.

Περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 6981333525 και στο info@kedifot.gr

Λίγα λόγια για τον φωτογράφο:

Ο Μιχάλης Μπολιάκης γεννήθηκε το 1956 στην Αλεξανδρούπολη, όπου ζει και εργάζεται ως φωτογράφος, Φωτογραφίζει από το 1975. Από το 1985 έως το 1997 διδάσκει φωτογραφία στα τμήματα της Λαϊκής Επιμόρφωσης στην Αλεξανδρούπολη.

Έχει πραγματοποιήσει ένδεκα ατομικές εκθέσεις, πέντε στην Αλεξανδρούπολη, δύο στην Αθήνα, και από μία στην Schabes Gallery στο Σικάγο, στη Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή και στην Μυτιλήνη. Επίσης έχει συμμετάσχει σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις στην Αλεξανδρούπολη, την Καστοριά, τη Σύρο και τη Γερμανία. Το 1997, από τις Εκδόσεις Καστανιώτη, κυκλοφορεί το βιβλίο του με τίτλο "της Αλεξανδρουπόλεως" με ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την καθημερινή ζωή της πόλης.

Το 1998 συμμετέχει με εννέα φωτογραφίες του στο βιβλίο Photo Presentations που εκδόθηκε από τη Leica Academy. Επίσης συμμετείχε στα λευκώματα "Ελληνικοί υγρότοποι", έκδοση της Εμπορικής Τράπεζας, 1996 και "Μνημεία αρχέγονου χριστιανισμού", μια έκδοση της ΕΠΑΔ Αλεξανδρούπολης, 2000.

Από το 1992 ταξιδεύει συχνά στην Κούβα με σκοπό τη συγκέντρωση φωτογραφικού υλικού για την έκδοση λευκώματος με θέμα την καθημερινή ζωή του κουβανέζικου λαού, το οποίο εκδίδεται από τις εκδόσεις Καστανιώτη το 2001 με τον τίτλο "Στην Κούβα".

Τέλος τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφορεί από το ΚΕΔΗΦΩΤ Θράκης ένα μικρό έγχρωμο βιβλίο του με τίτλο "COLORE CUBANO".

Είναι αντιπρόεδρος και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου