Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Βρήκε μιμητές ο σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης.Μουσική Φιλανθρωπική Εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη

Η Ιερά Μητρόπολις την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 8.00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρουπόλεως διοργανώνει μουσική εκδήλωση με θέμα «Τα γράμματα της Παναγίας», που στηρίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του κ. Ευάγγελου Κακατσάκη.
Στην εκδήλωση θα ακουστούν αφηγήσεις κειμένων σχετικά με τα Πάθη του Χριστού και με την συνοδεία κλασικής μουσικής, ενώ θα ψαλλούν και εκκλησιαστικοί ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδος. Η είσοδος για την εκδήλωση θα είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του συσσιτίου της Μητροπόλεως.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται έπειτα από πρόταση συμπολιτών μας που  θέλουν να ενισχύσουν το Συσσίτιο, στο οποίο σιτίζονται καθημερινά 250 και πλέον άποροι συνάνθρωποί μας. Η πρόταση έγινε


αποδεκτή από την Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, ο οποίος προσκαλεί όλους «να στηρίξουμε την προσπάθεια με την συμμετοχή μας, που για εμάς θα είναι μια ευχάριστη πνευματική βραδιά, την ίδια στιγμή που  για πολλούς από τους συνανθρώπους μας θα είναι μία ακόμη συμβολή μας στην καθημερινή τους επιβίωση».  
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου