Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ "Θράκης Ματιές"



Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων και ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ» διοργανώνουν το 6ο Πανθρακικό Αντάμωμα στο Διδυμότειχο από τις 3 εως 6 Ιουλίου 2014. Κατα την διάρκεια του Ανταμώματος θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής ποικιλομορφίας της Θράκης και την ιστορική της εξέλιξη από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Στα πλαίσια των παραπάνω εκδηλώσεων εντάσσεται και η έκθεση φωτογραφίας ερασιτεχνών φίλων που αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας, με θέμα « Θράκης ματιές ». Στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσει μία συνολική εικόνα από τοπία και ομορφιές της Θράκης μέσα από τις επιμέρους εικόνες των συμμετεχόντων.
Σε αυτό το πλαίσιο ο φακός μπορεί να εστιάσει σε φυσικά τοπία, κτήρια, ιστορικούς χώρους μέσα από την καθημερινότητα στην παρούσα χρονολογική περίοδο.
Η έκθεση θα παρουσιάζεται στον 1ο όροφο του Κέντρου Θρακικών Μελετών « Κτήριο Γιαρματζή» στο Διδυμότειχο από τις 3 εως 5 Ιουλίου 2014, και ώρες 18.30 εως 21.30 .
Δύο φωτογραφίες, από διαφορετικό δημιουργό η κάθε μία, θα κριθούν και θα βραβευτούν από την 3μελής Επιτροπή η οποία απαρτίζεται από την Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Πανθρακικού Ανταμώματος και τον σπουδαστή φωτογράφο της πόλης μας Νεκτάριο Μπιλιακάκη.
Οι δύο καλύτερες φωτογραφίες που θα κριθούν από την 3μελής Επιτροπή και τα ονόματα των δημιουργών τους, θα δημοσιοποιηθούν στις ιστοσελίδες της Π.Ο.Θ.Σ. www.poths1991.gr και του Ε.Λ. Συλλόγου «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ» www.didymateichi.gr Όλοι οι δημιουργοί μετά την λήξη της έκθεσης θα παραλάβουν ταχυδρομικώς το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής για την έκθεση φωτογραφίας « Θράκης Ματιές» , και οι δημιουργοί με τις δύο καλύτερες φωτογραφίες θα παραλάβουν επιπλέον ένα αναμνηστικό δώρο βράβευσης από την Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Πανθρακικού Ανταμώματος. Επισημάνουμε ότι το έπαθλο δεν είναι χρηματικό.
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί έχει ως εξής :
1. Υποβολή συμμετοχής με την αποστολή εως και 4 (τεσσάρων) ηλεκτρονικών αρχείων φωτογραφίας σε μορφή jpg μεγέθους 1024 × 768 pixels και στοιχεία επικοινωνίας του δημιουργού και των φωτογραφιών στην διεύθυνση email : didymateichi@yahoo.gr με θέμα email «Θράκης ματιές».
Η υποβολή των συμμετοχών θα γίνεται μέχρι 20 Ιουνίου 2014.
2. Από κάθε δημιουργό θα τεθούν προς έκθεση 2 (δύο) φωτογραφίες η επιλογή των οποίων θα γίνει από την Επιτροπή μέχρι 23 Ιουνίου 2014.
3. Οι δημιουργοί που θα εκθέσουν θα πρέπει να παραδώσουν τις εκτυπωμένες φωτογραφίες 20 cm × 30 cm σε φωτογραφικό χαρτί ματ μέχρι 29 Ιουνίου 2014.
4. Όλες οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν, ανεξάρτητα τελικής επιλογής, θα προβάλλονται μέσω video projector σε όλη την διάρκεια της έκθεσης.
5. Μετά τη λήξη της έκθεσης οι εκτυπωμένες φωτογραφίες θα επιστραφούν ταχυδρομικώς στους δημιουργούς μαζί με το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.
6. Τα έξοδα εκτύπωσης, σύμφωνα με τις ανωτέρω προδιαγραφές, θα βαρύνουν τους συμμετέχοντες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : Μαρκάκη Τριάδα 6974311839


Η Συντονίστρια

Μαρκάκη Τριάδα
Αντιπρόεδρος Ε.Λ. Συλλόγου
«ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου