Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Η «Σονάτα του Σεληνόφωτος» σε νέες παραστάσεις από το Ερευνητικό Θέατρο Θράκης

Το Σωματείο «Φίλοι Ερευνητικού Θεάτρου Θράκης» παρουσιάζει τον φετινό Μάιο, μετά από απαίτηση του κοινού της Αλεξανδρούπολης, την παραγωγή του Ερευνητικού Θεάτρου Θράκης «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου.

Μάιος ο γενέθλιος μήνας του μεγάλου ποιητή και το αριστούργημά του 60 χρόνια μετά την δημιουργία του... παραμένει δυνατό και επίκαιρο όσο ποτέ με την δυναμική των πολυδιάστατων κοινωνικοπολιτικών μηνυμάτων του να συγκλονίζει ακόμη περισσότερο.

Σπαραχτική η Καίτη Μακρή, σ’ ένα υπερβατικό τοπίο με δυόμιση τόνους νερό επί σκηνής (όσα και τα δάκρυα που ρίχνει o άνθρωπος κατά την διάρκεια της ζωής του), αναμετριέται με το αριστούργημα και την άγρια ομορφιά της ποίησης του Γιάννη Ρίτσου, σκηνοθετημένη με μαεστρία από τον Γιώργο Ζαμπουλάκη.

Καλούμε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη της Αλεξανδρούπολης, που ενδιαφέρεται να έχει μια αληθινή εμπειρία μέσω της Τέχνης, να γίνει μέτοχος σ’ αυτό το συγκινησιακό γεγονός.

Κείμενο: Γιάννης Ρίτσος
Σύλληψη - Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζαμπουλάκης
Ερμηνεία: Καίτη Μακρή
Μουσική: Λ.Β. Μπετόβεν
Φωτισμοί: Γιάννης Κυριακάκης
Παραγωγή: Ερευνητικό Θέατρο Θράκης (ν)

ΤΟΠΟΣ: Ερευνητικό Θέατρο Θράκης(ν) - Αποθήκες ΕΑΣ Δήμου Αλεξανδρούπολης, Τέρμα Ρόδου.
ΧΡΟΝΟΣ: Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Μαΐου, ώρα 21:00
και Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, ώρα 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ.
Κρατήσεις θέσεων: 6940580180.

Εισιτήρια διατίθενται από Τρίτη 27 Μαΐου 2014 και στο Βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Σκαρλακίδου, Ι. Καβύρη και Αδριανουπόλεως γωνία.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων και των παραστάσεων καθώς και της μεγάλης ζήτησης, παρακαλούμε για την έγκαιρη εξασφάλιση των θέσεων σας.

Γίνε εθελοντής στο Ερευνητικό Θέατρο Θράκης
Δήλωσε συμμετοχή erevnitikotheatrothrakisnew@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου